RysiekD Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam Kolegów! Który warsztat w Warszawie polecacie? Mam do naprawy i pomalowania prawe przednie drzwi po lekkiej kolizji. Zależy mi na solidnym wykonaniu, naprawę chcę sfinansować ze swojego AC. Ze wstępnego rozpoznania znalazłem: Nissan-Odyssey na Jagiellońskiej oraz http://www.sztukalakierowania.pl/naprawy-blacharsko-lakiernicze-nadwozi-nissan-warszawa Bardzo proszę o sugestie. Pozdrawiam X-maniaków!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 na Jagielońskiej malowano mi klapę bagażnika 3 lata temu (problemy z rdzą w naszych xach) na razie wszystko jest ok Sent from my iPad using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mnie na Jagielońskiej w 2008 roku wymieniali przednią szybę,po jakimś czasie woda i rdza lała mi się do środka auta,poprawiałem już gdzie indziej....dziwne że, serwis autoryzowany nie potrafił poprawnie tego wykonać. U mnie mają czerwoną kartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekD Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam Forumowiczów! Kierując się dobrymi opiniami na forum Nissana wybrałem warsztat w Chotomowie: http://www.autochotomow.pl/index.php/home Z naprawy jestem bardzo zadowolony. Samochód wstawiłem rano w poniedziałek i we wtorek po południu był gotowy do odbioru. Pan Wojciech ma właściwe podejście do klienta, wyjaśnia sprawy techniczne no i przede wszystkim efekt naprawy jest dla mnie rewelacyjny, warsztat wykazał duży profesjonalizm. Naprawa została przeprowadzona w ramach mojego AC z wykorzystaniem nowych części (drzwi, listwy itp.). Wszystkie formalności z ubezpieczycielem załatwił Pan Wojciech. Poglądowo załączam zdjęcia samochodu przed i po naprawie. Polecam wszystkim tę firmę! Pozdrawiam X-maniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.