Gość stachu250 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam, czy ógłby któś wytłumaczyć mi jak wygląda proces regeneracji chłodnicy (co po kolei sie wykonuje) i ile kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 "odcina" się lejące żeberko i zalutowuje, "precyzyjny" hydraulik da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachu250 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 a czy są gdzies jakies opracowane zasady posteowania podczas regeneracji chlodnic, nic w internecie nie moge znaleść, moze ktos takowe posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jak almera może mam chłodnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fethor Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Osobiście myślę że naprawa chłodnicy to strata czasu, miałem problem z wyciekami i gdy załatwiłem jeden, to po jakimś czasie pojawił się kolejny, jeżeli przecieki są wynikiem ingerencji mechanicznej, np po stłuczce a chłodnica w miarę nowa to może i warto, lecz gdy chłodnica ma swoje lata to tylko strata czasu, jak to było w moim wypadki i rad, nie rad zmuszony byłem kupić nową i mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.