Gość blackpearl Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam koledzy. Prawdopodobnie spaliła mi się żarówka od tylnego światła przeciwmgielnego znajdującego się na zderzaku. Możecie mi podpowiedzieć jak się najłatwiej do niej dostać?? i co to za żarówka?? Z góry dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Wejdź do postów wykaz żarówek albo wymiana żarówek w qq i tam masz wykaz zarowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu_b Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 exl (przeciągnięte).pdf exl (przeciągnięte) 1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackpearl Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Koledzy okazało się że żarówka jest cała. Zajrzałem do bezpiecznikow pod kierownica ale niestety nie moge tam znaleźć odpowiedniego bezp odpowiedzialnego za te światła, zatem przeszedłem do skrzynki znajdująca sie pod maska bliżej filtra powietrza. Bezpiecznik "F3 front fog lam" pokazał sie spalony, wymieniłem go, jeszcze raz sprawdziłem żarówkę ale wciąż nie mam świateł!!! Jest jeszcze jakiś bezpiecznik o którym nie wspomniałem?? Ewentualnie jakies pomysły co może być przyczyna niedziałającej lampy?? Dodam ze jest to Qashqai 2.0 '06 4x4 Tekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jak nie wiesz który bezpiecznik jest od tego światła to sprawdź miernikiem wszystkie po koleji. Sprawdź jak masz czym czy do lapmy dochodzi prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Sprawdź też żarówkę miernikiem. Nie raz na wygląd wydaje się być w porządku, a tak na prawdę gdzieś jest przerwa i nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja tez bym dal inna żarówkę bo nie raz sie przekonałem ze dobrze wygladajaca wcale nie oznacza ze dobra..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackpearl Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Niestety sprawdzalem inna żarówkę i rownież nie swieci:( Pod maska jest jeszcze jakiś inny bezpiecznik odpowiedzialny za te światła?? Oprócz tego F3 co wymieniłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Może przekaźnik padł? Może też nie być styku na blaszkach dotykających do żarówki w oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackpearl Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Do blaszki na pewno żarówka dochodzi. Gdzie znajdę ten przekaznik?? Tak a propo tego bezpiecznik F3 to czy on nie jest od świateł przednich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Opis bezpieczników do QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackpearl Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Zatem f3 jest od świateł przednich?? Zatem który jest od tylnich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel61 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ktory bespiecznik jest od tylnego przeciwmgielnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy82 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam, podłączam się po temat niedziałającego światła przeciwmgielnego z tyłu. Sprawdziłem żarówkę i jest OK, w wtyczce nie ma napięcia (podobno odpowiada za to żółty kabel), po przekręceniu manetki na desce zaświeca się żółta ikonka. Halogeny z przodu działają więc to chyba wyklucza awarię modułu BCM. Ktoś z kolegów pomoże w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi