radekradek7155 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie panikuj, wymień ten czujnik wykasuj błędy i spróbuj odpalić. Jeśli nie będzie działać będziesz się martwił dalej, a nie już na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio1284 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Wymieniłem czujnik i dalej to samo. Objawy te same i ten sam błąd. Może to coś z komputerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sprawdź dokładnie wiązke elektryczną opcjonalnie później czujnik walka z czujnikiem wału i sprawdź wtedy błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Obydwa czujniki wymień, albo łańcuch szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio1284 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Kupiłem tania podróbę na allegro i mam za swoje. Czujnik był wadliwy. Kupiłem inny, wymieniłem i wszystko wróciło do normy. Był to zamiennik z firmy blue print-mogę polecic Znalazłem też spoko filmik na YouTube który pokazuje jak to wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszo Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 A gdzie szukać wtyczki, która się wpina do czujnika? Tam są dwa piny. Ktoś kiedyś przy niej kombinował i izolacja przewodów jest uszkodzona. Przy wilgoci w powietrzu słabo odpala, więc podejrzewam, że w tym miejscu jest problem.Czujnik wymieniłem.Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 używki , nową będzie trudno. możesz też bez wtyczki wsówki zarobić , włożyć w czujnik i zalać silikonem całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pugi36 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 W dniu 28.01.2020 o 19:28, danio1284 napisał: Kupiłem tania podróbę na allegro i mam za swoje. Czujnik był wadliwy. Kupiłem inny, wymieniłem i wszystko wróciło do normy. Był to zamiennik z firmy blue print-mogę polecic Znalazłem też spoko filmik na YouTube który pokazuje jak to wymienić. Wrzuc linka do tego filmu ?? Ok dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi