xnd2013 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam, w nissanie padły mi siłowniki gazowe do klapy bagażnika, czy ktoś może mi doradzić gdzie dostałbym zammienniki , na aukcjach internetowych znalazłem siłowniki do Nissan Primera P11 czy one pasowałyby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Sklepy i hurtownie motoryzacyjne dobierają często siłowniki po ich długości, może to być szybsze i tańsze kryterium niż szukanie siłowników z napisem "nissan" na pudełku, a co nowe to nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnd2013 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Sklepy i hurtownie motoryzacyjne dobierają często siłowniki po ich długości, może to być szybsze i tańsze kryterium niż szukanie siłowników z napisem "nissan" na pudełku, a co nowe to noDzięk Dzięki za odpowedz , znalzłęm firmę FA Krosno na allegro mają jeden siłownik po 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.