gancar01 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam, jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Primery. I mam pytanie ponieważ na liczniku jest już 70tys km przebiegu.Wiadomo że 16'sto letnie auto nie będzie posiadało takiego przebiegu. I stąd mam pytanie czy istnieje możliwość przywrócenia faktycznego stanu licznika ? Samochodzik kupiłem ze względu na stan auta. Silniczek to poprostu zegareczek wnętrze jak i buda w stanie idealnym.Proszę o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jasne, że może mieć ;P Znam takie przypadki Mój poprzedni 12 letni wzięty od rodziny miał 60k ;P Najczęściej takie auta są z Salonu PL, kupowane na kilkunastoletni kredyt dla przeciętnych rodzin, które dbają o auta, po prostu inwestują w swoje bezpieczeństwo i bezawaryjną eksploatację. Nie sądzę żeby ktoś cofał licznik aż tak, to było by nie logiczne patrząc na zużycie elementów i nie mówię tylko o wnętrzu. Wszystko da się sprawdzić w każdym dowolnym punkcie cofania liczników, u dobrego elektronika, w każdej firmie zajmującej się chipami i innych ogłaszających się na forach speców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gancar01 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Tylko moja primerka została sprowadzona z holandii 6 lat temu i przez te 6 lat użytkowała starsza pani od której zakupiłem autko.Fakt faktem że moja mama ma Renault thalie i posiadamy ją od nowości i ma troszkę ponad 50tys przebiegu i kierownica jest z podobnym stanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pewnie że się da Ale po co Ciesz się że masz 70k przebiegu i nie bierz tego za bardzo bo jak będziesz sprzedawał to i tak nikt nie uwierzy że masz np 160k.Zostaw jak jest-to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.