Gość megalex Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam, pomóżcie X-trail po wymianie koła dwumasowego nie odpala. Koło takie same. Objaw . Po przekręceniu kluczyka zawory w pompie cały czas cykają. Po podłożeniu innego czujnika, komputera nadal to samo. jak w pobliżu czujnika przesunę metal cykną raz , jak włożę czujnik na swoje miejsce cykają cały czas, przybliżę czujnik do stalowej śruby- cykają a przyłożę do koła zam. w miejscu rozrusznika-cisza. Do końca samochód działał -tylko wymieniłem sprzęgło i złozyłem wszystko z powrotem .O co chodzi? Nie mam pomysłu, czekam na Wasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Coś musiałeś uszkodzić przy składaniu, obejrzyj dokładnie wszystko. Przewód od tego czujnika nie jest gdzieś przycięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.