Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gasnąca almera na zimnym silniku

Czarek11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z moja almerą N16 1.5. Problem w tym że na zimnym  silniku potrafi zgasnąć, a gdy już się rozgrzeje to jest dobrze. Mechanik mi powiedział że do wymiany jest łańcuch rozrządu ale moim zdaniem to jest bledna ocena. Czy ktoś może mi powiedzieć w czym jest problem? Prosze o odpowiedz.   Pozdrawiam

Witam.

Po co po raz drugi zakładasz taki sam temat i zadajesz to samo pytanie (regulamin forum)???

Tym sposobem robisz bałagan na forum ?!?!?!?    Pierwszy założyłeś 21.10.13r tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92481-almera-n16-15-benzyna-gaśnie-na-zimnym-silniku/?hl=%2Bgasnie+%2Bzimnym i co zrobiłeś do tej pory, z porad kolegów korzystałeś? Tam kontynuuj swoje obserwacje i zapytania.

Po prawo na górze masz coś takiego jak wyszukiwarkę. Kliknij sobie hasło np. -->Gaśnie na zimnym -- a wyjdzie Ci aż 57 wyników-tematów w których jest zawarty problem o gaśnięciu. Może i Tobie akurat coś podpasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...