matber1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Mam wersję usa. Chce kupić dyfer z wersji europejskiej. czy mogę sie spodziewać jakis problemów po przekładce? czy jest to prosta czynność wymontowania starego i zamontowania nowego? moge też oczywiście zaspawać ten co mam...... dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Prosta czynność ps sprawdz czy w obecnym nie ma szpery. Spotkalem sie nie raz ze heble make a szpera była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 tak tez zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 moge też oczywiście zaspawać ten co mam...... masz maszynę przeznaczoną tyklko do driftu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 zastanawiam się nad przeznaczeniem....kusi mnie aby zrobić coś bardzo konserwatywnego w zastosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 mam na sprzedaż gruszkę 2008, ze szperą priv jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 mam na sprzedaż gruszkę 2008, ze szperą priv jak coś elektroszperą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem na 99% pewny że z mechaniczną, kupowałem cały wózek tylny z europejczyka, jutro sprawdzę po numerach części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 pw poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 podniesc wystarczy auto do gory i zobaczyć czy koła w tą samą stronę się obracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) To jest dyfer ze szperą? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Listopada 2013 przez ick56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jutro auto bedzie u mechanika to po podniesieniu sprawdzimy. odezwe się. szpere mam mechaniczna wiec dzieki za oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A wie ktoś czy ta moja ze zdjęcia to mechaniczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 tak to lsd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi