Dareq Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam Wszystkich. Mam pytanie czy u Was z czasem aby zamknąć tylna klapę trzeba używać coraz większej siły? przez 1szy rok jak sie opuszczało klapę to sama sie zatrzaskiwala pod jej ciężarem a teraz muszę dopchać ja. Nie wymaga to jakiejś dużej sily ale potrafi być irytujące jak kilka razy trzeba zamykać. W salonie mi powiedzieli ze wyregulowane jest tak zeby sie zamykała i nie trzeszczala. Tez tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Niestety też tak mam. W drugim samochodzie (Astra), klapa chodzi jak "masełko", jak się kiedyś zapomniałem i użyłem siły takiej jakiej potrzeba w QQ to pasażerom w środku o mało co uszy nie odpadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Potwierdzam, klapa była dwa razy regulowana z powodu stuków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Mam podobnie. Też była regulowana ale i tak trzeba użyć większej siły do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 U mnie na razie jest ok. Ale jak klapa zacznie hałasować to pozostaje wybór : - założyć coś na uszy i nic nie robić , albo dać do serwisu ale wtedy to już jak z teściową... ("jak nie pie... to się nie zamknie") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja byłem pewny, że u mnie halasuje klapa. Byłem w błędzie Okazało się, że tłucze się oparcie tylnej kanapy. Trzeba włożyć mały ręcznik aby je usztywnić i po problemie (pisałem już o tym) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.