Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Musi dzialać. Włącz odpowienie wartości na multimetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareckisklad111 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 próbowałem na każdy możliwy sposób ustawic miernik na pomiar oporu i na zadnym nie reaguje.. co ciekawe samochód odpala normalnie bez tego czujnika co chyba jest dziwne i jeździ tak samo czyli falują obroty i sie dusi.. zauważyłem kilka pęknięc na tym czujniku, więc może jest już całkowicie do d*py i dlatego miernik nic nie wskazuje.. ja już nie wiem.. CHECK dalej pokazuje błąd 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Tak czy siak czujnik jest do wywalenia.Przyszedł jego koneic. Standard w tych wozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareckisklad111 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 myślisz ze jak wrzucę nowy to normalnie będzie jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Tak Dla pewności podjedź do mechanika i powiedz żeby Ci go zmierzył.Zapłacisz 20 zł a bd miał pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareckisklad111 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 dzieki wielkie.. odezwe sie znowu jak to zalatwie;) pozdrowienia Kolego Mateusz.. Dzięki wielkie za pomoc, wrzuciłem czujnik z opla tylko musiałem go troszkę zeszlifowac o ten niecały milimetr i troszkę obudowę przy kablu bo o coś mi tam haczyło, no i wtyczkę musiałem przełożyc ze starego czujnika, skasowałem błąd i chodzi jak żyleta za nowy czujnik zapłaciłem 100 zabawa jakieś 1,5 godziny i gotowe Także wielkie dzięki za pomoc.. teraz mnie już czeka tylko wymiana skrzyni i od razu zrobię sprzęgło jak już będę miał to rozebrane ale to już chyba u mechanika chociaż nie wiem;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Miło mi i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmar89 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak ten czujnik od opla działa po tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p97 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 witam .mam primere 97r chciałbym założyć panel klimatyzacji radio i obudowe zegarów od p11 po lifcie czy jest taka możliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi