biocarp Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jest ktoś z Wrocławia lub okolic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jest z Trzebnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No ja też niby jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biocarp Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 MiszaAT jesteś z kątów?? ja aktualnie z gniechowic.. jaki masz u siebie silnik w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 2.7td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biocarp Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja mam 2.4.... a masz w kątach jakiegoś dobrego mechanika? chodzi mi o skrzynie, silnik itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Oczywiście, że są w Kątach dobre zakłady problem leży w tym, że jeśli samochodem zajmuje się szef takiego zakładu to 100% zadowolenia a jeśli ktokolwiek inny to ten procent może się obniżać radykalnie 3 propozycje których bym się nie bał za mocno: 1. Pełcznica - Tomasz Czuchrowski 2. Kąty ul. Drzymały, Irek 3. Wawrzeńczyce Janusz Misiurka Pierwszy to znajomi, robiłem tam kilka rzeczy ale robiłem sam więc się nie liczy Drugi też taki +- znajomy, dobry ale terminy ma na za 4 lata Trzeci, też znajomy, raz mi założyli sprzęgło które się nie nadaje do terenówki wymienili na lepsze po cenie części Jak wszędzie ile zapłacisz tyle dostaniesz, w tych zakładach na pewno nie zmienią ci części na starsze ani nie oszukają to jest pewne. Nie zapłacisz też tyle co np w Boschu w kątach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.