Gość bryks Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Pare dni temu założyłem instalację gazową "Lenzi Ranzo" do mojego Nissana Qashqai 1.6 2009 r. I od tego momentu zauważyłem, że po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka, miga czerwona kontrolka systemu "NATS". Kontrolka ta wyglada jak samochód z pipetką w środku. Ogólnie wszystko wydaje mi się ok ale zaniepokoiła mnie ta kontrolka więc pytam czy ktos miał może podobny problem, bądź wie jak go rozwiązać i czego dokładnie jest przyczyną. Z góry dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 U mnie bynajmniej ta kontrolka zawsze miga jak się wyłączy auto.TO oznaka że samochód jest zabezpieczony i działa system immobilisera.Wg mnie u CIebie jest tak samo więc ok.Taki to już jest system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bryks Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dzieki.Byc moż epoprostu tego wczesniej nie zauwazyłem.Ale dopytam jeszce w razie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numiz Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 U mnie ta kontrolka też zawsze miga jak się wyłączy auto, u znajomych to samo ( ten typ tak ma ) Tak jak pisał przedmówca to jest kontrolka od immobilisera i musi migać po wyjęciu kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.