header Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Co polecacie przerobić zew. ?? BO jestem ciekaw jakbym mógł przybajerzyć swoją Primerkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nic.Nie ma za wielkiego wyboru tuningowych części do tego samochodu Szukaj w japonii lub Stanach W pl raczej bd musiał jeździć na seryjnym wyglądzie.Jedyne co to brewki,zderzaki z ABS,spoilery i dokładki z laguny I ph2.http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/5880-tuning-optyczny/page-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Lotka na klapę bagażnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 bajerów może i wiele niema ale zawsze możesz coś poprawić samemu, zmienić zderzaki na te od GT, przemalować listwy na drzwiach, przyciemnić szyby, zmienić antenę FM, usunąć wycieraczkę z tyłu, zrobić 4światła pozycji z tyłu, dołożyć spoiler, z przodu dołożyć światłą do jazdy dziennej albo halogeny ew. okleić żółtą folią, reflektory przemalować, kierunkowskazy przednie przyciemnić lub przemalować na pomarańczowo, kierunkowskazy boczne wymienić na białe, grill / nerki przemalować.. rób co chcesz aby Ci się podobało.. jak mało pomysłów to popatrz dział gdzie forumowicze opisują swoje samochody tutaj albo na nz.pl, z pewnością coś Ci wpadnie w oko i będziesz chciał mieć to u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toshiba Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Robiłes folią termokurczliwą czy to hydrografika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toshiba Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 folia i opalarka, mam nadzieje ze nie będzie odłazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ja robiłem w moim ta czarna folie która jest na drzwiach.zerwałem wyczysciłem i chciłem dać carbon.Robiłem to przy 25 stopniach.Po miesiącu jak się zrobiło troche chłodniej to poodłaziło wszystko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.