maaloxx Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No i po trzech dniach zero prądu w akumulatorze nawet "grama" prądu wszystko. Czyli samochód do elektryka musi ppojść bo mechanicy nie wiele mi pomogli mimo że samochód niby był u elektryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ok Maloxx tak jak pisałem to raczej nie aku. Ale raczej kontynuuj wątek poprzedni a nie zakładaj w jednej sprawie 3 wątki ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ok Maloxx tak jak pisałem to raczej nie aku. Ale raczej kontynuuj wątek poprzedni a nie zakładaj w jednej sprawie 3 wątki ok? ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Miałeś problem z obwodem czujnika położenia wałka ,,, napisz jeden wątek opisujący wszystko a nie jeden po drugim Ten zamykam ...Pozdro .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.