lotti Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, poszukuję informacji na temat odboju gumowego górnego wachacza w Terrano I , czy ktoś gdzie można coś takiego nabyć oprócz servisu lub czym zastąpić , jedyne co znalazłem i podobnie wygląda to odbój gumowy wachacza przedniego D22 za 41,13zł szt. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 to nie jest element niezbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotti Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 jednak wolał bym go posiadać ,bo być może jest to zbiegiem okoliczności ale ten wachacz gdzie tego brakowało odkręcił się lub też po odkręceniu wyrwał to "coś"... jednak wolał bym coś tam do odbijania założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 za bardzo go podniosłeś pewnie ...i za dużo podkładek jest pod sworzniem, ewent. gwint zerwany w ramie lub śruba z nieodpowiednim skokiem gwintu - to są przyczyny , odkąd mam auto nie było w nim żadnego odboju i nic takiego się nie zadziało zmierz ile te podkładki razem mają grubości i skontaktuj się z Hughiem, on ci wytłumaczy w czym rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jeżeli chodzi o tanie odbije to oblukaj z lublina może cie zadowolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Mały fiat, lubln-ek no przecież jest do zaadaptowania parę części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja zakupiłem odboje od malucha 6zl/1szt, muszę je odpowiednie ściąć i powinno być ok. Za orginała w aso powiedzial mi 200zl!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zapytaj w Deuter w Olkuszu. Wykonują wszystkie elementy zawieszenia z poliuretanu: http://www.poliuretan.olkusz.pl/ Odboje do Terrano I też mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.