lemmy69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 nawet nie chcę sobie tego wyobrażać, przed kolacją jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrastorun Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Zapianuj pianką do okien, jak nie dasz rady jej wyciągnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 a ja na zdjęcia liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Uwierz, nie chciałbyś tego zdjęcia oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no to ja po kolacji jestem...dawaj zdjęcie, dzieciakom przy cukierkach się postawi "...a widzisz z czego je robią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Obcy - 8 pasażer nostromo opuścił moje Terrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Oj, gdybym nie był taki zalatany to bym chętnie z Wami w plenerze jaką stypę odbył czy inny ochlej integracyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) teraz ślady zatrzyj... żeby się pielgrzymi nie schodzili i kota przygarnij od dzisiaj auto znowu nocuje w garażu ...Bąbel przeprowadza inspekcję, na dachu intruzów nie stwierdzono Edytowane 17 Listopada 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Nie znasz dnia ani godziny. U mnie jeż koło garażu się błąka i wyłapuje intruzy pewnie ale jak na wieś pojadę to pułapkę w środku auta nastawiam jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 podobno grzechotnik świetnie sobie radzi z gryzoniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 gorzej sobie poradzi z klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 no, sprawdzę czy mi inwentarza w garażu nie przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja pierdykam, mysz dawno poległa a temat dalej żyje. Ale się pastwicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 jak raz coś wrzucisz w internet to już tego nie zatrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 nie powiem...na początku było śmiesznie, ale z czasem pewnie każdy trząsł portkami łatwo się mówi:wytnij, podpal, zabetonuj...mi spadł z nieba kot tzn. z tarasu , widać wyczuł dobry moment jak się nie sprawdzi to będzie królik na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Pojeździć na nim możesz jak Witja w Sami swoi tylko siodło porządne musi być :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 "...wierzchem? na kłoocje? nje młoże bytc?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi