Coobcio Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No niestety już po ptokach jakieś tam mody poszły, także hamowanie będzie dopiero jak skończę wszystko No ciekawe co tam finalnie z tego wyjdzie Żeby się nie okazało że po modach będzie ze 280KM bo przed nimi było np. 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Coobcio niezależnie od tego co było przed modami to takie auto miałem, takim jeździłem i dawało mi fun z jazdy. A jeżeli po modach będzie przyrost mocy tzn że zmiany były dobre i nie żałuje kasy ani czasu. Przecież nie rzucę się z mostu, bądź nie sprzedam auta tylko dlatego, że ma np. 260 koni, skoro daje mi fun z jazdy i spełnia moje oczekiwania i jest niezawodne W styczniu ustawie się na kresce z Bartkiem jak będzie we Wro to porównamy, on ma bardzo mocną serię jedną z mocniejszych DE jakie były u Ciebie na hamowni. Mi się dźwięk silnika/wydechu podoba, dobrze drze jape i uważam, że to był bardzo dobry mod Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Szejn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To moze teraz czas jakies X-pipe poskldac? Ja nosze sie z zamiarem wywalenia tylnego tlumika i chetnie bym wstawil dwa niezalezne tlumiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 X-pipe mozesz dac zamiast y-pipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukier19 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ma ktos moze na zbyciu ypipe albo xpipe tak nawiasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ja mam caly uklad > katalizatory, Y, srodkowy, koncowy seryjny, jestes zainteresowany?jak chcesz to napisz pm to cos wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Macie jakis pomysl co wrzucic zamiast ori koncowego tlumika a w sumie to dwa lewa/prawa strona? Poza tym dedykowanym ulterem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jakis custom lub z japspeeda poszukaj cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No zważyłem dzisiaj swój produkt waży 6,6kg dla porównania seryjny Y-pipe wraz z katami 18,4kg Prawie 12kg odelżamy auto i to z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Macie ktoś na zbyciu Y-pipe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Macie ktoś na zbyciu Y-pipe ? Seryjny? Jak tak to ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Muszę doprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czekam z niecierpliwością Bo jestem chętny kupić to bo potrzebuje na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Coobcio w zasadzie to takiego razem z decatami jakbyś miał to tez bym nabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A to by byl element od kolektorow za katalizatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 moja produkcja to odrazu element z DEcatami właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 to na kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Coobcio masz jakies y-pipe'y na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi