darek70 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 witam miał ktoś awarię? mam samochód z 2008 trochę się zdziwiłem-przypadek czy częsty przyadek w tiidzie? do tego stabilizatory zawieszenia ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 witam miał ktoś awarię? mam samochód z 2008 trochę się zdziwiłem-przypadek czy częsty przyadek w tiidzie? do tego stabilizatory zawieszenia ;( Pisząc "wysprzęglik" masz na myśli pompę sprzęgła(tą łączącą pedał sprzęgła) , czy łożysko oporowe sprzęgła?(bo i to ito często nazywane jest wysprzęglikiem) I na czym polega usterka ,no i dobrze by było ,byś w opisie pod awatarem, podał jaki silnik-tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 łożysko oporowe sprzęgła-wymiana,rozsypało sie,usterka (?) wyciek płynu hamulcowego i wpadnecie pedału sprzęgła http://toc.luk-as.de/toc/pl/41FF73569C3BA10399DF9CA008D27F7A20.srv?view=VIndexFramesetJsp&RedirectResolution=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pierwszy raz słyszę o takiej usterce w tiidzie. Ten link nie otwiera się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 mechanik też się zdziwił,bo to troszkę zamłody samochód,ale może po prostu miałem niefart na 1 listopada http://allegro.pl/wysprzeglik-lozysko-nissan-qashqai-tiida-1-6-i3668755697.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak na marginesie,to jest część jednorazowego użytku .Po demontażu zawsze wstawiamy NOWĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 tak też się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.