Łukasz83 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zmiana na ten z wersji DE (ponoć lepszy) plus porting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Cos słyszałem o tym portingu na czym to dokładnie polega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Lukaszu Hamownia prawdę nam powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No to na roleczki z nim miejmy nadzieję, że będzie pompa jak na rocket fuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 woz juz masz na chodzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pewnie w czwartek wpadnę po odbiór. Czekam na dorobienie tego łącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jaki koszt lacznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie wiem jeszcze będę się rozliczał przy odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no i dobre podejście jest do zrobienia, ma być dobrze, a potem się podliczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No profesjonalka robot na 1 miejscu, potem koszty , choć nie pogniewam się jak zostaną jakieś miedziaki na wizytę u Coobsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No to rekordzik Zetka RAZZARa: Wleciał Spacerek oraz maszyna została wystrojona ale miała w sobie bonusiki w postaci innych kolektorów wydechowych oraz innego wydechu no i wkładka K&N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No nieźle ciekawe ile u mnie wykreci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Spacera już mojego masz więc tylko Remapik pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jeszcze tylko zostalo pozbyc się pare gratow i wszystko poskładać☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 zostało Ci jeszcze pare sztuk do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Parę się znajdzie Teraz już najnowsza wersja, jeszcze ciut odelżona i z logo CG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Potrzebuje jedną sztuke na wczoraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No wrazeniania sa zajbiste ,duzo dalo niutony odczuwalne przesunieta odcina ku zdziwniu mojemu robi swoje. No ogólnie teraz dumnie woze sie z CG bo jest juz po werandzie u doktora Coobcia. Spacer obowiazkowo widocznie widac ze dodaje po strojeniu. Pozdrawiamy, milo bylo poznac fajnie maciee w tej Wawie fajnie byloby tam mieszkac . Mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy z ekipa zEtkowa...ja musze teraz opanowac skrzynie jak sie uda....u nas w Grudziadz nie ma takich ekip do polatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A do ilu przesuneliscie odcinke? Masz revupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 U kolegi jest na 7000, na ECU z DE powyżej tej wartości są błędy to raz a dwa i tak moc spada mocno... Ale pierwsze dwa biegi to trzeba cisnąć do końca żeby były najlepsze czasy w sprincie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi