Gość GrzegorzP Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Koledzy nam pytanie czy ktoś posiada książkę tak zwaną serwisówkę do primery P11 jak by ktoś miał i chciał się podzielić lub wiedział coś na ten to e-mali Klucha45@interia.pl lub kontakt przez forum z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Właśnie wrzuciłem dla Ciebie Sam Naprawiam P11 po polsku na Chomikuj. Mam nadzieję, że tego szukałeś Link: http://chomikuj.pl/GeorgeGt/Dokumenty/Sam+Naprawiam+P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 GrzegorzP co Ci potrzeba naprawić? Jak coś to dawaj na PW. Ja mam service manuala do P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Koledzy nam pytanie czy ktoś posiada książkę tak zwaną serwisówkę do primery P11 jak by ktoś miał i chciał się podzielić lub wiedział coś na ten to e-mali Klucha45@interia.pl lub kontakt przez forum z góry dzięki U mnie masz w stopce. Właśnie wrzuciłem dla Ciebie Sam Naprawiam P11 po polsku na Chomikuj. Mam nadzieję, że tego szukałeś Link: http://chomikuj.pl/GeorgeGt/Dokumenty/Sam+Naprawiam+P11 Folder na w Chomikuj masz, ale po otwarciu go, to tam nic nie ma - jest pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ty miałem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja Ci nie zabrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A można zabrać? Wsadziłem od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Zaraz i tak Ci zniknie. Miałem to samo :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Toż to czyste chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Haynes i Sam Naprawiam znika dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Toż to czyste chamstwo Haynes i Sam Naprawiam znika dość szybko Jeśli któryś z folderów jest pusty tzn. że plik został usunięty przez Administratora Chomikuj.pl , jako plik zastrzeżony prawami autorskimi. Pewnie w poczcie Chomikuj będziecie mieli taką informacje. Zerknijcie w mojego Chomika. Ja mam foldery zabezpieczone hasłem i wtedy administrator ich nie usuwa. Więc musicie dany folder zabezpieczyć jakimś hasłem, ale to hasło podajecie na głównej stronie dla osób zainteresowanych. U mnie np. jest 1112. Tak jak widać i można przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzP Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jeśli któryś z folderów jest pusty tzn. że plik został usunięty przez Administratora Chomikuj.pl , jako plik zastrzeżony prawami autorskimi. Pewnie w poczcie Chomikuj będziecie mieli taką informacje. Zerknijcie w mojego Chomika. Ja mam foldery zabezpieczone hasłem i wtedy administrator ich nie usuwa. Więc musicie dany folder zabezpieczyć jakimś hasłem, ale to hasło podajecie na głównej stronie dla osób zainteresowanych. U mnie np. jest 1112. Tak jak widać i można przeczytać. Dzięki to co tam nasz to książka obsługi też się przyda ale mi chodzi głównie o książkę która pokazuje każdą śrubkę przy demontażu kolega GeorgeGt pisał że coś takiego posiada ale ma problem z wystawieniem U mnie masz w stopce. Folder na w Chomikuj masz, ale po otwarciu go, to tam nic nie ma - jest pusty. Mógłbyś wstawić jeszcze raz z jakimś hasłem tą książeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 GrzegorzP - w książce, której tytuł podał GeorgeGt nie ma tego, to jest dopiero w service manualu. Napisałem Ci wcześniej, żebyś odezwał się do mnie na PW. Przy okazji, jutro o 17:00 jest spot we Wrocławiu, na parkingu pod nową IKEĄ - sektory A6, B6 - wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 GrzegorzP - w książce, której tytuł podał GeorgeGt nie ma tego, to jest dopiero w service manualu. Napisałem Ci wcześniej, żebyś odezwał się do mnie na PW. Przy okazji, jutro o 17:00 jest spot we Wrocławiu, na parkingu pod nową IKEĄ - sektory A6, B6 - wpadniesz? Ściągnij sobie program "Pando". On służy do przesyłania plików pocztą, nawet jeśli dobrze pamiętam do pojemności 2Gb. Dzięki to co tam nasz to książka obsługi też się przyda ale mi chodzi głównie o książkę która pokazuje każdą śrubkę przy demontażu kolega GeorgeGt pisał że coś takiego posiada ale ma problem z wystawieniem Nie wiem co ode mnie sciągałeś, ale ja teraz dla ciekawości pobrałem od siebie - sam naprawiam w j. angielskim i tam jest wszystko, co jak po kolei rozkręcać i łącznie z momentem dokręcania śrub. Potem zawsze możesz przetłumaczyć w tłumacz google. W j. polskim już nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzP Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 GrzegorzP - w książce, której tytuł podał GeorgeGt nie ma tego, to jest dopiero w service manualu. Napisałem Ci wcześniej, żebyś odezwał się do mnie na PW. Przy okazji, jutro o 17:00 jest spot we Wrocławiu, na parkingu pod nową IKEĄ - sektory A6, B6 - wpadniesz Nie dam rady dziewczyna kupiła bilety na Wałęse i wieczór z głowy. Nie kojarzę PW sorki Ściągnij sobie program "Pando". On służy do przesyłania plików pocztą, nawet jeśli dobrze pamiętam do pojemności 2Gb. Nie wiem co ode mnie sciągałeś, ale ja teraz dla ciekawości pobrałem od siebie - sam naprawiam w j. angielskim i tam jest wszystko, co jak po kolei rozkręcać i łącznie z momentem dokręcania śrub. Potem zawsze możesz przetłumaczyć w tłumacz google. W j. polskim już nie sprawdzałem. Książkę San napraw posiadam lecz to nie to w serwisówce troche inaczej to wygląda a moment dokręcenia śrub jest stały dwa szczyknięcia w łokciu na karkonoskiej w serwisie hondy działało i tam miałem serwisówke bardzo przydatna. Ściągnij sobie program "Pando". On służy do przesyłania plików pocztą, nawet jeśli dobrze pamiętam do pojemności 2Gb. Nie wiem co ode mnie sciągałeś, ale ja teraz dla ciekawości pobrałem od siebie - sam naprawiam w j. angielskim i tam jest wszystko, co jak po kolei rozkręcać i łącznie z momentem dokręcania śrub. Potem zawsze możesz przetłumaczyć w tłumacz google. W j. polskim już nie sprawdzałem. znalazłem to to o co mi chodziło dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 PW to prywatne wiadomości - górny prawy róg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmar89 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jakby ktoś jeszcze potrzebował to mam całą serwisówkę do p11 po lifcie z tym, że w języku angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ma ktoś serwisówkę do p11 w polskim języku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zapraszam tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100077-ramki-iii-edycja/ Zachęcam również do glosowania na samochód miesiąca. Jest tam ładna Primerka i rywalizuje z terenówką. Ostatnio często wygrywają terenówki, a przecież i Primerki są ładne. Do dzieła Panie i Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi