gall_anonim3 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam. Mam w p12 orginalny automat do świateł. Nie wiem czy montowany w fabryce czy jako akcesoria u dealera ale na dokumentach z salonu widnieje na liście wyposażenia. A problem z nim pojawił się niedawno... normalnie po odpaleniu silnika (nie przekręceniu kluczyka) zapalają się światła (z przodu mijania+postojowki i z tyłu). Teraz nie świeci przednia lampa mijania kierowcy (postojówka w tym reflektorze świeci). Pierwsza myśl, że to żarówka ale po przekręceniu świateł mijania wszystko świeci jak należy. Uszkodony kabel (dziwne bo postojówka świeci) czy bezpiecznik jakiś? Może ktoś się zetknął z podobnym problemem... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWash73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam. Mam w p12 orginalny automat do świateł. Nie wiem czy montowany w fabryce czy jako akcesoria u dealera ale na dokumentach z salonu widnieje na liście wyposażenia. A problem z nim pojawił się niedawno... normalnie po odpaleniu silnika (nie przekręceniu kluczyka) zapalają się światła (z przodu mijania+postojowki i z tyłu). Teraz nie świeci przednia lampa mijania kierowcy (postojówka w tym reflektorze świeci). Pierwsza myśl, że to żarówka ale po przekręceniu świateł mijania wszystko świeci jak należy. Uszkodony kabel (dziwne bo postojówka świeci) czy bezpiecznik jakiś? Może ktoś się zetknął z podobnym problemem... Pozdrawiam. Witaj, Rozwiązania nie mam, ale mam ten sam problem. Twój post jest sprzed ponad roku i bez odpowiedzi. Czy udało Ci się rozwiązać ten problem? pozdrawiam Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pootietang Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 I ja mam ten sam problem z tym że nie świeci prawe mijania. automat musi być oryginalny bo montuję takie rzeczy po przeszukaniu całego wozu nie znalazłem niczego dokładanego a niestety nie moge zdobyć schematu instalacji:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin323 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja bym szuka pod maską - w skrzynce przekaźników - przynajmniej ja mam tam wpięty automat świateł (nieoryginalny ale działa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.