karibox1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 w najnowszym katalogu motoru jest opis xtraila t30, przeczytajcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Chciałbym dowiedzieć się od autora tych "bredni" , w czym przejawia sie ta awaryjność silników diesla. Uważam, że Xtrail jeśli chodzi o awaryjność nie odbiega od normy. Znam wiele "droższych" marek, których samochody psują sie nonstop. A wszystko zależy tez od stopnia: dbałości o sprzęt i zużycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Chłopaki spokojnie.Ja już dawno sie przekonałem że w Polsce pisma trkatują wszelkiego rodzaju pojazdy jak kmioty i jeżdżące złomy. Wszystko jest blee prócz... koncerny VAG. Mimo że auta VW group sa coraz bardziej awaryjne to wciąż pismaki traktują je jak wzór do naśladowania i jako jedyne słuszne auto.Taka mentalność. Poczytajcie na forach co się sądzi o autach grupy PSA,Alfa Romeo czy własnie nissan.Taka już jest sytuacja w Polsce.Jak będę miał to podrzuce wersję Holenderskiego czegoś jak Auto Świat. Tam jest rzetelnie powiedziane co i jak a nie jak u nas. Dlatego ja nie czytam nigdy tego, jak już to nowości a że tego jest ok 5 stron więc stoję przy koszu z gazetami,przeczytam co chce i odkładam bo szkoda wykłądac siano na gazete gdzie i tak pisze- CHWALMY VAG'a !!!Gros ludzi np nie miało nigdy nie wspólnego z PSA a mimo to jęczą że to złom francuski i nadaje sie do wożenia wyperfumowanych lalek na salony mody. A ja mówie nie bo miałem w rodzinie 3 i żaden nie był taki.NAwet nowy C4 Grand z FAP'em i dwumasem jest ok.Trzeba umieć się obchodzić z autem ot co cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Kupuje AŚ od 1995 roku i w 80% wygrywały tam vweje. Do tego zawsze jak opisywany jest golf to w nagłówkach jest czy król da się pokonać lub czy japońce zdetronizują króla? A jaki to król jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ...hehehe....sprzęgło się szybko zużywa, ja mam zrobione 250 tyś i nigdy nie miałem z nim problemu, w mieście prowadzi się lepiej jak samochód osobowy, awaryjność!? jaka awaryjność? wymieniłem łożysko w tylnym kole po 200 tyś i amorki z przodu (były jeszcze oryginalne) z tyłu nie wymieniałem bo są dobre....awaryjność ...koleżanka miała VW Tuareg i po 6 mc oddała do VW gdyż non stop się psuł nawet lawety po niego jeździły gdyż stawał na autostradzie...nowe VW z salonu...i ktoś ma czelność pisać coś takiego o naszym Nissanie...5 Gear opisał go po testach jako najlepszy samochód w tym segmencie ... Ten artykuł świadczy tylko o poziomie polskiej prasy motoryzacyjnej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ...hehehe....sprzęgło się szybko zużywa, ja mam zrobione 250 tyś i nigdy nie miałem z nim problemu, w mieście prowadzi się lepiej jak samochód osobowy, awaryjność!? jaka awaryjność? wymieniłem łożysko w tylnym kole po 200 tyś i amorki z przodu (były jeszcze oryginalne) z tyłu nie wymieniałem bo są dobre....awaryjność ...koleżanka miała VW Tuareg i po 6 mc oddała do VW gdyż non stop się psuł nawet lawety po niego jeździły gdyż stawał na autostradzie...nowe VW z salonu...i ktoś ma czelność pisać coś takiego o naszym Nissanie...5 Gear opisał go po testach jako najlepszy samochód w tym segmencie ... Ten artykuł świadczy tylko o poziomie polskiej prasy motoryzacyjnej !!! nie jest to niestety polska już prasa, nawet motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 nie jest to niestety polska już prasa, nawet motor ....ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.