Gość Jacek Kuświk Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Przy wymianie żarówki tablicy rejestracyjnej doszło do zwarcia, w skutek czego nie mam teraz świateł postojowych : przednie prawe tylne prawe, oświetlenia tablicy rejestracyjnej i podświetlenia kokpitu. Sprawdziłem wszystkie żarówki, bezpieczniki w kabinie są dobre i bezpieczniki pod maską w czarnym plastiku też są dobre. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Musisz wyjąć tą białą skrzynkę znajdującą się w komorze silnika.Uprzedzam,jest dość trudno,mało miejsca.Bezpieczniki są opisane jako TAIL LAMP.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Kuświk Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Próbowałem ją otwierać i zobaczyłem, że w niej znajduje się płytka od układu komputerowego. Czy to ta skrzynka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Musisz wyjąć całą tą skrzyneczkę i obrócić ją o 180 st.od spodu są bezpieczniki i przekaźniki.To co Ciebie interesuje znajduje się w środkowym rzędzie http://allegro.pl/renault-clio-note-k12-puszka-bezpiecznikow-i3645926901.html Tak to wygląda od spodu i w środkowym rzędzie są (dwa)bezpieczniki TAIL LAMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.