kielbasa Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam Mam Primere P11 1.6 16V, 99KM z 1997roku. Chciałbym załozyc instalacje LPG do mojego auta. Więc mam pytanie jaka to powinna być instalacja (jakie części maja wchodzić w jej skład), bo jestem zielony w tym temacie i nie chciałbym żeby mnie orżnęli na tym ludzie od zakładania gazu. Chodzi tez o to żeby ta instalacja dobrze współpracowała z silnikiem. Prosze o odpowiedz. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Kolego założyłes juz 24 maja taki temat i nadal pytasz o to samo czyli niezbyt się intereujesz tymi sprawami.http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/90041-jak%C4%85-instalacj%C4%99-lpg-zalo%C5%BCy%C4%87/zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.