karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 to nie jest moja aukcja tylko ktoś niedawno szukał..... http://allegro.pl/krata-kratka-przegroda-bagaznika-x-trail-nissan-i3717944101.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja mam kratę u siebie w T30. Nieco zmniejsza bagażnik, ale ubezpieczenie dużo tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja mam kratę u siebie w T30. Nieco zmniejsza bagażnik, ale ubezpieczenie dużo tańsze a jak to wpływa na ubezpieczenie? oc tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Tak OC. Auto jest jako ciężarowe - zarejestrowane na 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 mnie chodziło o kratkę dla auta osobowego (rejestrowanego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie za bardzo rozumiem "kratka dla auta osobowego". Mój X-Trail jest osobówką ma kratkę (i komplet siedzeń) i jest zarejestrowany jako "ciężarowy" (4 osoby). Poza tym niczym nie różni się od zwykłego X'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 no wiem ale jak mam kratkę ale mam osobowy to nie jest ciężarówka tylko osobowy z kratką bez żadnych wpisów w dowodzie. czyli mamy takie same auta tylko mój nie jest rejestrowany jako ciężarowy i tym samym nie moge liczyć na preferencje ubez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzynka Edyta Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 szukałem wiosną, żeby zapakować się po dach i zachować bezpieczeństwo osób na tylnej kanapie. Nie było kratek na allegro, wybrałem opcję z siatką - gotowa jako przegroda pionowa, oraz zaprojektowana przeze mnie i wykonana przez producenta podwieszana pod sufit bagażnika (pozioma, dociskająca np. kurtki, polary do sufitu - zaczepy w T31 układają siatkę w kształt trapezu). Zdało egzamin, siatka trzyma i czułem się bezpieczniej :-) , nie wiem jak się zachowa przy nagłym hamowaniu czy odpukać czołówce, czy wytrzyma ciężar - oby nigdy do tego nie doszło. Na pewno metalowa to czołgowe rozwiązanie, 250 to tanio nie jest ale wytrzymałość gwarantowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.