karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 szukałem niebieskiego rozbitego xa dla Kolegi z usuniętego posta ale nie znalazłem. Za to natrafiłem na piękne wersje japońskie i amerykańskie. I tu pytanie czy te małe lusterka są do kampingu czy obowiązkowe w pewnych stanach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie tyle obowiązkowe, co dozwolone. W Polsce też kiedyś można było mieć takie lusterka. Zgodnie z wytycznymi europejskimi samochód nie może mieć elementów wystających, które mogłyby zagrażać pieszemu w trakcie wypadku i pewnie dlatego X-Trail z takim lusterkiem na Europę nie otrzymał homologacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Fuuj te dwa pierwsze wyglądają z przodu jak Dacia Logan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.