Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[n16] almera 1,5dci 2004 - zapchane cd

Gość mrozik19

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam Almerke jak w temacie. Wyświetlacz na panelu zamiast schowka radio-cd fabryczne, i tak kupiłem zapchane...szkoda ale bym chciał jakoś usunąć tą usterke...przy naciskaniu przycisku wysun płyte zaczyna dziwnie stukać jakby takie tr tr tr tr tr śmiesznie to brzmi ale mnie irytuje... szukałem jak sie dobrać do tego panelu ale fotki i filmiki są wszystkie z wersji ze schowkiem i tu mam klina dla was??? i drugie pytanko czy można jakieś inne cd tam podłożyć z mp3??? widziałem na forum podobne pytania ale żadnych konkretów może jest jakiś magik co mi poradzi???

Witam kolegę. Fajnie by było gdybyś dał fotkę aby nie było nieporozumień. Jeśli piszesz że wyświetlacz, to przypuszczam że i duży panel radio-klimatronik i pod spodem CD. Jeśli tak, to nie ma możliwości CD z mp3. Ratuje Cię tylko transmider.

Jeśli masz panel z radiem, to jest on z synchronizowany z wyświetlaczem.

Co do wysuwania płyty, to sprawa była na forum w raz z fotkami i sposobem naprawy. Po prawo na górze masz wyszukiwarkę. Wpisz hasło - tzn. to co Cię interesuje a znajdziesz kupe tematów a potem tylko czytać i szukać dalej.

• 1 miesiąc temu...

Witam, mam podobny problem z zapchanym napędem... Próbowałem znaleźć przez wyszukiwarkę, a nawet manualnie przejrzałem kilkanaście tematów, ale nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. 

Co do wysuwania płyty, to sprawa była na forum w raz z fotkami i sposobem naprawy. 

Coś takiego byłoby dla mnie zbawieniem :) Jak ktoś ma dostęp do tematu, albo pamięta, nazwę to prosiłbym, z góry dziękuje. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...