Gość pentelka Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 witam .Mam na imie Wiesław jestem nowy i zielony mam nisana primere p11 2.0 benzyna rok prod 2000 .Mam problemy z airbag ponieważ swieci mi sie żaruwka raz gasnie to znowu swieci,czasami jak centralny załącze to gasnie ,2 moja usterka to wkaznik paliwa ,szaleje raz mam ful a raz lapka od pustego stanu swieci prosze o porade ,czytalem ruzne forum na których uzytkownicy pisza ze to może byc zimny lut na desce rozdzielczej .Jesli tak czy mozecie mi dac link jak wyciognac deske rozdzielcza w p11 i jak dojsc do plytki drukowanej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Po pierwsze ŻaRÓWKA, różne.... Po drugie masz zimne luty.Jak wyjąć zegary było opisywane. Wystarczy użyć opcji szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.