Gość Slinker Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam. Chciałbym zwiększyć trochę moc mojej primery(przy jak najmniejszym zwiększeniu spalania),nie wiem co byłoby najlepszym rozwiązaniem. Myślałem o wstawieniu mocniejszej turbiny i o chip tuningu. Czy to dobry pomysł? Jeżeli nie to jak inaczej można zaingerować w silnik? Posiadam Nissana Primere p11 z 2001 r. 2.0 TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlak Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 chip tuning odradzam, mocniejsze turbo... myślę że skrzynia ci padnie, bo nie jest przystosowana to dużej mocy. na forum jest masa tematów tego typu, więc poszukaj i poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Temat był poruszany wystarczy poszukac.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.