biocarp Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam. Znalazłem na forum ze gume chroniącą drązek zmiany biegów mozna zastąpić osłonom przeglubu do seicento i tak tez zrobiłem.. dolna część lezy lepiej jak oryginał natomiast mam pytanie dotyczące zabezpieczenia od gory bo drążek zmiany biegów(jego srednica) jest duzo mniejszy niz otwor w gumie... macie na to jakis patent?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 dorób sobie jakaś tulejkę, nawet na wiertarce dasz radę sobie przetoczyć coś mi się widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czarny silicon dekarski + rurka o średnicy wew. równa średnicy drążku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Trytka system, jak dasz ją od wewnątrz (góra osłony zawinięta do środka przyłapana trytką) i dopiero założysz dolne mocowanie to powinno estetycznie wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam. Znalazłem na forum ze gume chroniącą drązek zmiany biegów mozna zastąpić osłonom przeglubu do seicento i tak tez zrobiłem.. dolna część lezy lepiej jak oryginał natomiast mam pytanie dotyczące zabezpieczenia od gory bo drążek zmiany biegów(jego srednica) jest duzo mniejszy niz otwor w gumie... macie na to jakis patent?? Jeżeli oryginalną gumę wyrzuciłeś to dokup do kompletu wiadro do wylewania wody z pod nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biocarp Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Co do tego to jest tam jeszcze jedna uszczelka, taki fartuch i wydaje mi sie ze uchroni przed powodzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 wiadro nie jest potrzebne... tam są koreczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.