Gość yarko73 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 COŚ GRZECHOCZE Z PRAWEJ STRONY NA WYSOKOŚCI TYLNEGO BŁOTNIKA NIE WIECIE CO TO MOŻE BYĆ :?: STRASZNIE WKURZAJACE :evil: [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 sprawdz zamocowanie amorkow - łoże lub same amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 W P10 jest tam lewarek , on lubi grzechotać. Może u Ciebie jest tak samo , ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 W P11 też tam jest lewarek i klucze do kół. Może właśnie się poluzował, albo klucze spadły głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ja mam p10 u mnie nie grzechocze ale za to chrumka ch... wie co to za chrumkanie ale pojawia sie na wybojach jak tył sie ugina specyficzne chrum..chrum moze to ta sama przyczyna tylko inaczej brzmi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.