luke69 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam, mialem ostatnio remont silnika myslalem ze to zalatwi wszystkie problemy, ale jednak, mianowicie jak silnik jest rozgrzany czasami bo nie zawsze, dlugo kreci zanim odpali zaswieca sie kontrolka check engine i startuje, pare razy, w sumie dawno bo od miesiaca samochod byl w naprawie, podczas jazdy wyskakiwala mi ta kontrolka check engine na sekunde i gasla ? ktos wie co moze byc przyczyna? diagnozowac u mechanikow, gdzie co nastepny to lepszy czy kupic interfejs i samemu ? dodam jeszcze ze mam problem z migajaca kontrolka poduszek powietrznych, probowalem to zresetowac magicznym sposobem ktory znalazlem wi nternecie i kontrolka zaczela migac po prostu wolniej nie co sekunda ale co trzy tak na oko, juz mam normalnie dosc tego samochodu ciagle cos a dopiero pol roku ;o chyba piatkowy egzemplarz mi sie trafil :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 musisz sprawdzić jaki jest błąd, p[odepnij fejsa i zobacz w zapamietanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.