Spawes Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam tak jak w tedmaice przymierzam sie do zmieny rozrządu. Jakie zestawy polecacie ? jakies linki ? z tego co widziałem na allegro to poszły 2 zestawy (po 280zł ) dokładnie te : http://allegro.pl/rozrzad-nissan-primera-2-0td-p11-almera-n15-2-0d-i3710459284.html czy miał ktos taki rozrząd ? ile na takim mozna pojezdzić i czy sie opłaca kupic proszę o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Kup rozrząd sprawdzonego producenta, nie ma sensu oszczędzać na nim bo szybko może się to zemścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 a ile taki może kosztować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ten jest wart uwagi http://allegro.pl/rozrzad-nissan-almera-primera-sunny-2-0d-sklep-i3686147356.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kup rozrząd sprawdzonego producenta, nie ma sensu oszczędzać na nim bo szybko może się to zemścić Napisz mi proszę, który z producentów podanych w tej pierwszej aukcji jest nieznanym? Mitsuboshi, japoński producent pasków na pierwszy montaż do aut japońskich, przewyższający jakością paski europejskie? NTN, też japoński producent, jeden z największych producentów na świecie łożysk i rolek? Które z tych firm są jakieś nieznane? W pracy operuję maszynami, wartymi kilkanaście milionów złotych, tam każde łożysko jest firmy NTN. Firmy Mitsuboshi nie trzeba reklamować nikomu, kto siedzi w autach japońskich, bo tam to jedyny słuszny wybór z pasków. Mitsuboshi nie produkuje pasków do aut innych, niż japońskie, stąd niektórzy uważają, że to firma krzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doman65 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ja właśnie zmieniałem już drugi raz w swojej almie i kupiłem właśnie taki jak twój link i drugi też kupiłem taki sam i jestem zadowolony pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 czyli 280 zł ale godne polecenia? kupywałeś na allegro czy w sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doman65 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 kupowałem w 4carsie ja go polecam bo nie mam z nim problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.