Gość FlashT Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Mam problem z moją Almerką. A mianowicie nie chce zapalić. Nie jest to wina akumulatora, bo kręci, ale nic więcej. Co gorsza nie jest to stan premanentny... ponieważ czasem odpala a czasem nie. W sensie dziś przez cały dzień nie zapali, a jutro jakby nigdy nic juz wszystko będzie ok. Wszystko zaczęło się od bardzo dziwnej sytuacji, kiedy to samochód normalnie odpalil, przejechałem około 20 metrów, coś szarpnęło i zgasł. Później nie chciał już zapalić. Dopiero kolejnego dnia wieczorem jak spróbowałem, to się okazało, że zapalił jakby nigdy nic się nie działo. I tak później kilka razy... jednego dnia zapala, drugiego nie... nie mam pojęcia o co może chodzić. Kable wysokiego napięcia, świece, filtr paliwa zostały wymienione i nadal to samo. Może ktoś ma jakiś pomysł jak to ugryźć? Co gorsza za każdym razem jak mogę pojechać do warsztatu, to akurat wtedy jest wszystko ok. A jak nie mam czasu i się spiesze gdzieś to oczywiście nagle się okazuje, że zapalić nie chce. Teraz już drugi dzień nie zapala. Rocznik 98. 1.4. 5 drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal007s Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 to robili almery w kombi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FlashT Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Oj nabijaj się... hatchback. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.