Zajdelek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam Musze wymienić skrzynie w P11 98r. 2.0 gt i z tego co się doczytałem to można wsadzić każdą od p11 2.0 ale od p11.144 już jest problem bo jest na wysprzegliku. Czy duży jest problem w przeróbce z wysprzeglika na zwykla? Czy mocowania sa takie same. Moze ktos to przerabial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ktoś mi mówił ,że bardzo łatwo jest to przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Łape musisz dać od starej skrzyni i będzie pasować .i poduszka jest inna przed i po lifcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 to poduszke wystarczy zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Musisz dać łape od skrzyni zaznaczyłem na zdjęciu i poduszka musi być od starej skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 lape to wiem bo od p11.144 jest na wysprzegliku ale zastanawiam sie czy jak kupie od p11.144 to juz nic nie bede musial dokupywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.