TU-134 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 potrzebuję jakieś sugestii ,gdzie szukać przyczyny zapalania się lampki poduszki ,z półtora miesiąca temu zapaliła mi się pierwszy raz ,zrobiłem reset i do dziś było OK ale cóż ? dziś znowu się zapaliła ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jedź na techa. Zczytaj błędy. Przyczyn może być wiele, a jak ci kiedyś poduszkę wywali bez ostrzeżenia to nie będzie zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 raczej nie,auto mam 3 m-ce,pierwszy raz pokazało mi się jak zmieniłem licznik-zegary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Samo z siebie nie wystrzeli. Jeśli już to najwyżej przy zapalonej kontrolce (usterka układu ) nie zadziała w odpowiednim momencie ( kolizja ). Trzeba podłaczyć tester i sprawdzić błędy. Nie będziemy wróżyć z kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 raczej nie,auto mam 3 m-ce,pierwszy raz pokazało mi się jak zmieniłem licznik-zegary W zasadzie sam sobie odpowiedziałeś właśnie na pytanie - coś poszło nie tak przy zmianie zegarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie chce mi się wierzyć ale zostaje "ale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No i jak? Problem rozwiązany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.