Mateo6134 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, Panowie mój problem polega na tym iż szukam porady. Ramkę okalającą radio mam włącznik świateł awaryjnych od starszego modelu też już dorwałem, co nie było łatwe;) ale mam takie pytanko, po wyciągnięciu oryginalnego radia ujawniają się dwie kostki i tutaj moje pytanko czy ta mniejsza kostka jest od włącznika świateł awaryjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz87 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam.. Z tego co pamiętam z tyłu w radiu (takie samo mam w terrano2) ma 3 kostki.. 1 taka długa- to jest od radia (ogólnie) obok niej ja mam taką brązową i to jest od włącznika awaryjnych i te dwie kostki odpina się od dołu tam mają takie języczki a ta 3 u góry to zdaje się ze to od zmieniarki CD.. Wymieniłem radio.. Oto moje dzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.