Chris-one Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam Wszystkich-za parę tygodni czeka mnie pierwszy przegląd po zakupie auta w tymże salonie Nissana w Bielsku Białej na ul. Wyzwolenia 95 -czy macie może jakieś doświadczenia z tym serwisem? Dzwoniłem do serwisu i koszt pierwszego przeglądu to 499 zł w tej cenie zawierają się ICH "materiały eksploatacyjne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Po cenie widzę że cena dobra o ile nie zmienila się chec lista odkąd ja robilem przeglą rok temu i placąc ok 8 stów. wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja mam jedno (a nawet dwa) małe pozytywne doświadczenie. A mianowicie - raz naprawili mi rezystor nawiewu w X-Trailu a przecież mogli proponować wymianę!!! a drugi raz gdy ZA DARMO dostałem jakąś spinkę przedniego nadkola w Notku..... większych prac tam nie robiłem - wiadomo - ceny ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ale ja o ASO w Bielsku słyszałem dobre opinie,nawet swego czasu miałem od nich propozycję wykonania usługi i to było dość konkurencyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.