vansik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak w temacie gdzie serwisujecie we Wrocławiu swoje autka ?? Jak w temacie gdzie serwisujecie we Wrocławiu swoje autka ?? Nikogo nie ma z Wrocka i okolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja serwisuję sobie sam to co mogę i nie daję do mechaników. Chyba, że czegoś nie jestem w stanie sam zrobić. Pytanie co Ci trzeba zrobić przy aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vansik Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja serwisuję sobie sam to co mogę i nie daję do mechaników. Chyba, że czegoś nie jestem w stanie sam zrobić. Pytanie co Ci trzeba zrobić przy aucie? Na razie nic nie chce robić ale pytam o dobre warsztaty gdzie można zaufać i oddać swojego Patha na naprawę bo wszystkiego sam nie zrobię a wole wcześniej wiedzieć gdzie oddać auto niż szukać na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.