ori831 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam, mam pytanie: czy w waszych Micrach też wyje skrzynia podczas redukcji na niższy bieg? Ogólnie biegi wchodzą ładnie , nie ma jak narazie żadnych problemów, aczkolwiek to mój pierwszy samochód z tak głośną skrzynią - może jestem przewrażliwiony. Zauważyłem też że podczas jazdy jak położę rekę na lewarek i lekko przesunę go, to skrzynia zaczyna trochę hałasować. ps. auto ma oryginalny przebieg 85tys, ale olej napewno nie był jeszcze wymieniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 U mnie olej był wymieniany. Ta skrzynia tak ma. Czasem, jak przyspieszam dźwięk jest jak w rajdówce, taki wyjąco-brzęczący. Z lewarkiem, kiedy położę na nim rękę jest tak samo jak u Ciebie. Ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.