Gość sashxxx Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 MAM PROBLEM Z OBROTOMIERZEM I NIE MAM POJECIA CO Z TYM FANTEM ZROBIC:( PODCZASZ JAZDY LUB NA PSTOJU BEZ PRZYCZYNY WSKAZOWKA OBROTOMIERZA NAGLE OPADA DO ZERA I PO JAKIMS CZASIE ZNOW ZACZYNA DZIALAC I TAK NON STOP!!! ZACZYNA MNIE TO JUZ WKURZAC.MOZE KTOS MA JAKIS POMYSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyk Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Tez to mam obrotomierz raz dziala raz nie. Trzeba postepowac jak podczas klotni z kobieta - przestajesz zwracac uwage to samo sie zaraz naprawi . Pozdrawiam Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 sprawdz napiecie ladowania pod obciazeniem, moga byc zuzyte szczotki na alternatorze, sa skoki napiecia i elektronika glupieje Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.