lupiniok Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam. Przejrzałem całe forum i znalazłem kilka postów na temat problemu z skaczącą wskazówką obrotomierza w almerce n15 ale nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi dlatego powielam temat. Mianowicie kilka dni temu ni z czego ni z owego zaczęła mi wariować wskazówka obrotomierza ale obroty silnika są be zarzutu. Rozebrałem całe zegary przelutowałem wszystkie luty i znowu to samo. Miałem też w zanadrzu inny obrotomierz. Różnił sie tylko wielkością płytki drukowanej więc z dwóch zrobiłem jeden i znowu to samo. Skacze jak cholera... od czasu do czasu pokazuje dobrze ale po chwili znowu to samo. Proszę o poradę na co mam zwrócić uwagę. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 U mnie pomogła dopiero wymiana zegarów na inne. Koszta w sumie niewielkie, mi się udało trafić chyba za 60 czy 70zł działające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.