mlodyc Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 czy silnik tylnej wycieraczki do N16 pasuje tylko od N16? bo widziałem aukcje, ze od Micry też a że mój padł na amen szukam jakieś sprawnego i wole nie kupić sobie takiego który będzie robił za ozdobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 niestety, silnik tylnej wycieraczki od N16 pasuje tylko do N16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 niestety, silnik tylnej wycieraczki od N16 pasuje tylko do N16 dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 szukaj używki na szrotach lub na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2222 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chyba mam gdzies ten silniczek, nawet z całą klapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 klape mam bez rdzy, sam silnik mnie interesuje, podrzuc cene na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.