Spawes Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam mam problem z kontrolka check i kontrolką świec żarowych. Problem polega na tym, że autko czasami gdy przekrece zapłon nie zaświeca sie check i w tedy autko nie chce odpalić czasami w tedy mruga kontrolka świec żarowych. Po jakimś czasie check sie zaświeci (ok 4 minuty) i w tedy moge dopiero odpalic autko. Co to może być>? chciałem podpiąć go pod komputer ale nie mieli takiej wtyczki jaka idzie do mojej N15 nie wiem co z tym dalej robić swiece założone nowe, autko trzeba długo kręcić zanim odpali i taka ciekawostka- mam uwalone kable od czujnika co jest przy filtrze paliwa ten od stanu wody czy jakos tak. Czy to może byc przyczyną długiego odpalania i dziwnego zachwowywania sie check engine ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na dobry początek przydałoby się jednak sczytanie błędów. Znajdź takich, którzy mają wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc821 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Albo zwyczajnie sam zdiagnozuj swoją Almerę w ten oto sposób: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/31623-sprawdzanie-i-kasowanie-kodow-usterek-almera-primera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.