System Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Przestały mi świecić. Jakieś pomysły ?? Nie sprawdzałem jeszcze niczego, ale zastanawiam się czy czasem przewody się nie wykruszyły od otwierania tylnej klapy. S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Standard. Kable między budą a klapą, gumowa harmonijka po lewej stronie - izolacja kabli będzie cała ale żyły wewnątrz będą popękane. Przy okazji póki ciepło sprawdź tą po prawej idzie tam węzyk od sprysków tył - też notorycznie pęka. Edytowane 30 Listopada 2013 przez buladag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jak to najpierw sprawdziłeś i jak naprawiłeś ?? S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 zdejmujesz ta gumę i patrzysz które kable poszly (pewnie czarny grubszy) i wstawiasz kawalek nowego kabla, bo lutujac go tylko w tym miejscu znow pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sprawdziłem - niebieski przerwany, a kilka pozostałych przewodów mają izolację pękniętą. Pewnie przy weekendzie to zrobię. Dzięki buladag. S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Swoją drogą od kilku lat nie świeci mi się podświetlenie tablicy rejestracyjnej - ciekawe czy żarówki czy też przewody. ;p S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Tam lubią się przepapać te żarówki bo oprawka jest bardzo mała i pracują w wysokiej temp. Polecam wsadzić W3W zamiast W5W, świecą tak samo, ale jednak mniej się nagrzewają i mają dużo dłuższą żywotność, a to przy takiej konstrukcji oprawek i krótkich kablach ma znaczenie. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez buladag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tylko, że te oprawki trudno się otwiera, można połamać i dlatego ich nie ruszam. S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgadza się, ale jednak lepsze świecace połamane niz utrata DR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Moje są odblaskowe. ;p S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharski Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 jeśli mogę podłączyć się do tematu, to w mojej almie przepaliło się kilka żaróweczek w stopie i ni jak nie wiem jak zdemontować spojler, próbowałem juz na różne sposoby, ale nie chce go połamać ma ktoś pomysła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi