Mateuszz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 czy ktos posiada takową osłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To się nazywa owiewka maski silnika, jeżeli o to Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Owiewka jest do kupienia w USA w cenie około 70 USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 nie pytam czy jest do kupienia tylko czy ktos posiada!!!ps. w Polsce też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 wejdź na stronę www.pickupdiablo Można taką osłonę w łodzi u nich kupić. Niepraktyczna i droga Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACK17 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) ostatno się orientowałem w tym temacie w firmie diablo Cena owiewki na maske - 250zl netto + wysylka mocowanie za pomocą jakichś klipsów bez ingerencji w maskę dostepne są srebrna z czarnymi detalami lub cala czarna z napisem Nissan Edytowane 2 Grudnia 2013 przez MACK17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie lepiej za 100-150zł zamówić Bre? Lepiej chroni przed kamieniami, jest elastyczna i nie pęknie od byle kamienia, a zimą się nie porysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 pokaż mi to za 150 zł. Słyszałem że pod bre wchodzi woda i gnije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunGous Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja mam taką osłonę. Może troszkę inny profil. Ogólnie polecam. Mniej owadów na szybie i rzadziej wycieraczki włączam jak lekko mrzy deszczyk sent from my android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wygląda zacnie. A jak z śniegiem z maski w zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunGous Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mży ? B-) czy mrzy ?sent from my android nie wiem. nie zwracam uwagi na snieg na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 bartek9108 czekam za linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi