romano997 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Koledzy moze ktos miał taki przypadek jak jest ponizej 0 nie można Qashqaia odpalić 2,0 dci. Akumlator ok, filtr paliwa zmieniony, świece żarowe ok, przed rozruchem jak zimny napiecie dochodzi probówka świeci jasno przez kila sekund, nastepnie przygasa i dopiero po kilku dziesieciu sekundach gaśnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODEST Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A czy rozrusznik kręci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano997 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A czy rozrusznik kręci? niewiem kolego co masz na mysli, ale jak masz zadawac glupie pytania to lepij zamilcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 To nie było głupie pytanie ! Z Twojego postu nie wynika żebyś rozrusznikiem zakręcił , ja też zrozumiałem że do rozruchu nie dochodzi , bo próbówka świeci chwile ,następnie przygasa żeby na końcu zgasnąć . O kręceniu rozrusznikiem nic nie ma ! Nie bądź taki napastliwy , tu się pomaga nie wyszydza , opisuj problemy precyzyjnie to nie będzie niedomówień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kolega Modest chce Ci pomóc, więc zadaje pytania, bo nie opisałeś dokładnie swojego problemu, a praca rozusznika jest chyba jedną z najważniejszych rzeczy, które biorą udział w rozruchu silnika. Na tym forum nikt na nikogo nie krzyczy i nie odzywa się niemiło więc jak masz tak się wypowiadać, to Ty lepiej "zamilcz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano997 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 To nie było głupie pytanie ! Z Twojego postu nie wynika żebyś rozrusznikiem zakręcił , ja też zrozumiałem że do rozruchu nie dochodzi , bo próbówka świeci chwile ,następnie przygasa żeby na końcu zgasnąć . O kręceniu rozrusznikiem nic nie ma ! Nie bądź taki napastliwy , tu się pomaga nie wyszydza , opisuj problemy precyzyjnie to nie będzie niedomówień .y sory kolego ja to zrozumiałem ze ty zarty sobie stroisz, rozrusznik kreci, ale nie zapala, Kolega Modest chce Ci pomóc, więc zadaje pytania, bo nie opisałeś dokładnie swojego problemu, a praca rozusznika jest chyba jedną z najważniejszych rzeczy, które biorą udział w rozruchu silnika. Na tym forum nikt na nikogo nie krzyczy i nie odzywa się niemiło więc jak masz tak się wypowiadać, to Ty lepiej "zamilcz sory kolego,wydawalo mi sie ze to zarty, a wiec to jest tak:1.akumlator ok,2swiece żar ok,3n Kolega Modest chce Ci pomóc, więc zadaje pytania, bo nie opisałeś dokładnie swojego problemu, a praca rozusznika jest chyba jedną z najważniejszych rzeczy, które biorą udział w rozruchu silnika. Na tym forum nikt na nikogo nie krzyczy i nie odzywa się niemiło więc jak masz tak się wypowiadać, to Ty lepiej "zamilcz". sory kolego wygladało to na zarty(oczywiscie rozrusznik kreci,bo wyraznie pisze w poscie ze niezapala ponizej 0, czyli jak jest + to pali normalnie).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.