ara502 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam, Kilka dni temu wymieniono mi sprzegło i łape. Zauważyłem dzisiaj że jest pojedynczy stukot przy puszczaniu pedału sprzegła. Co może byc przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara502 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wstawił na pewno nowe zaufany warsztat, sprzegło Aisin nowe cały komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara502 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Może coś poradzisz co z tym zrobic? Jutro wpadne do mechanika ale wole opinie osób "postronnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie paskudnie postukuje na rozgrzanej skrzyni. Jak wciskam sprzęgło jest cisza. Podobno to kwestia jakiejś tulei którą można wymienić przy okazji wymiany sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 a może banalny powód niedokręconej poduszki pod skrzynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mogą być spręzyny na tarczy i cały ten element ma luzy u mnie też była tarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara502 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wiec co radzicie upierac sie na rozkladanie sprzegła czy narazie śmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Na bank sprężyny na tarczy Mogą się rozpaść czy da się jeszcze polatać aż dojadę sprzęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 U mnie też słychać lekki stukot jak się rozgrzeje skrzynia. Też stawiam na sprężynki i postanowiłem nic z tym nie robić bo i po co:-) sprzęgło hula, nie ślizga, normalnie bierze. Jeżdzić i się nie przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mi takie hałasujące sprężynki w końcu wypadły i rozwaliły docisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 tak czy siak w końcu trzeba to będzie rozebrać ale jak wypadną to będzie ku temu powód, a póki co nie ruszam.:-) wszystko z czasem kończy swój żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi