Qubuś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mam pytanko, jak prawidłowo zamontować, sprzęgiełka, a dokładniej uszczelnić tak, żeby być pewnym montażu . Widziałem że w zestawach niektórych sprzęgiełek są uszczelki, ale u mnie takiej nie znalazłem czego najlepiej użyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) ja dorobiłem sobie z klingeritu czy jakoś tak to się zowie ... płot mi odleciał, ale na północ Edytowane 6 Grudnia 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ...moim zdaniem chodzi o manuale, a nie 3 x droższe automaty ja o manualnych pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mają....papierową...jednorazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 no wlasnie mam AVM ale nie mialem zadnej uszczelki i tak sobie wrzucilem na szybko, teraz chcialbym to porzadnie zamontowac, bo szykuje sie kilka ostrych wyjazdow zamiast tego papieru co mozna podzialac klingerit? jak to dziala kupuje sie kawalek i docina w zaleznosci od potrzeb czy jak ? moze sa jakies gotowe wzory ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat125 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 AVM przewidziało zestaw naprawczy - za osemdziesiątkilka złotych dostajesz te małe śróbki na obie strony i 4 uszczelki papierowe między aluminium a stal i na pod sprzęgiełko - super oferta :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 z klingeritu 1 mm dotnij , cieńsze pękają przy dokręcaniu ... o papierowych nawet nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 i tak zrobie dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat125 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Jakby ktoś potrzebował - zamawiałem uszczelki do sprzęgiełek manualnych AVM na wzór oryginalnych i wyciąłem więcej. Materiał - gambit, moze wytrzyma więecj niż papierowy oryginał. Mogę odpsrzedać po kosztach - 5 zeta za szt. czyli 20 zł komplet plus wysyłka list wystarczy. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browning Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja zawsze składałem na sylikon samochodowy... Auto było dobrze topione, a problemów ze sprzęgiełkami nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi